Malatec 700 KG szekrény tároló polc

3 értékelés
Márka: Malatec

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL akár 2 napon belül!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

Elérhetőség Raktáron
Kód: 264
24 990 Ft –32 % 16 990 Ft
Malatec 700 KG szekrény tároló polc
3 értékelés
Márka: Malatec
Malatec 700 KG szekrény tároló polc
Akció
Ingyenes szállítás 24 990 Ft –32 %
30 napos visszaküldési jog
30 napos visszaküldési jog
30 napon belül visszaküldheti termékét, amennyiben nem használta
36 hónap jótállás
36 hónap jótállás
minden termékhez 36 hónap jótállás
Személyes átvételi pont
Személyes átvételi pont
2030 Érd, Kutyavári u. 41 (egyeztetett időpontban) 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban +36706264802)
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
országosan bárhova
Vásárlói vélemények
5,0 3 értékelés

4 POLCOS RACK 150X75X30


540 KG - egy polc maximális terhelhetősége 135 kg! Ami együttesen akár 540 kg-ot ad – könnyedén belehelyezhet mindenféle felszerelést vagy sok más terméket. A könyvespolc ideális helyiségekbe, például pincébe, garázsba, raktárba vagy üzletbe. Horganyzott acélból és vastag, 4 mm vastag MDF lapokból készül - ez biztosítja a sokéves használatot és a termékkel való teljes megelégedettséget.


KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - a rack összeszerelése mindössze 15 percet vesz igénybe, a push-snap rendszer használata azt jelenti, hogy nincs szükség szerszámokra vagy csavarokra az összeszereléshez. Az állványok egymással kombinálhatók (munkapadnak összeszerelhetők) és a falakra rögzíthetők, főleg ha nagy teherhordás mellett döntünk, érdemes a polcokat rögzíteni.


A PALCOK BÁRMILYEN KONFIGURÁCIÓJA - Ön dönti el, hogy mekkora helyre van szüksége a polcok között - a lyukak 3 cm-enként vannak, ez lehetővé teszi a különböző magasságok elrendezését.


CSÚSZÁSGÁTLÓ - a fém lábak csúszásgátló párnákkal rendelkeznek, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól, valamint garantálják a stabilitást és a használat biztonságát.


MŰSZAKI ADATOK - rack méretei (magasság / szélesség / mélység): 150/75 / 30 cm; polc méretei (szélesség / hossz): 74,3 / 29,3 cm; max. polconkénti terhelés: 135 kg (összesen 540 kg a teljes állványra); polcok száma: 4; anyagok: 0,8mm horganyzott acél, 4mm MDF lap; összeszerelés: csavarmentes (benyomott keresztrudak); súlya: ~ 11 kg.


A könyvespolc ideális olyan helyiségekbe, mint alagsor, garázs, raktár, üzlet. A rack összecsukása egyszerű (csavar nélküli rögzítés). Az állvány be van nyomva, nem igényel további összeszerelő szerszámokat (gumi kalapácsot és csavarhúzót használhat a keret összeszerelésének megkönnyítésére).

A rögzítő lyukak a lábak teljes hosszában találhatók, ami lehetővé teszi a polcok magasságának bármilyen konfigurációját. Az állvány lábai két részre vannak osztva, így munkapadként is felhajtható.

Az állványok kombinálhatók egymással és a falakhoz rögzíthetők (különösen nagy terhelés esetén a polcokat rögzíteni kell). Az állvány horganyzott acélból és MDF lapokból készül. A lábak műanyag kupakkal vannak rögzítve.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tároló szekrények
Jótállás: 3 év
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni
tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner