875 KG szekrény tároló polc ISO Trade

2 értékelés
Márka: ISO Trade

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL akár 2 napon belül!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

Elérhetőség Raktáron
Kód: 261
26 990 Ft –25 % 19 990 Ft
875 KG szekrény tároló polc ISO Trade
2 értékelés
Márka: ISO Trade
875 KG szekrény tároló polc ISO Trade
Akció Kiárusítás
Ingyenes szállítás 26 990 Ft –25 %
30 napos visszaküldési jog
30 napos visszaküldési jog
30 napon belül visszaküldheti termékét, amennyiben nem használta
36 hónap jótállás
36 hónap jótállás
minden termékhez 36 hónap jótállás
Személyes átvételi pont
Személyes átvételi pont
2030 Érd, Kutyavári u. 41 (egyeztetett időpontban) 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban +36706264802)
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
országosan bárhova
Vásárlói vélemények
5,0 2 értékelés

 

5 POLCOS TÁROLÓRÁCS 180X90X40CM

875 KG - egy polc maximális terhelhetősége 175 kg! Amely együttesen akár 875 kg-ot is kiad - mindenféle felszerelést vagy sok más terméket könnyedén elhelyezhet benne. A könyvespolc ideális helyiségekbe, például pincébe, garázsba, raktárba vagy üzletbe. Horganyzott acélból és vastag, 4 mm vastag MDF lapokból készült, ezen kívül a rack keresztrúddal is rendelkezik, ami növeli a stabilitását és tartósságát, és biztosítja a sok éves használatot és a termékkel való teljes megelégedettséget.

KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - a rack összeszerelése mindössze 15 percet vesz igénybe, a push-snap rendszer használata azt jelenti, hogy nincs szükség szerszámokra vagy csavarokra az összeszereléshez. Az állványok egymással kombinálhatók (munkapadnak összeszerelhetők) és a falakra rögzíthetők, főleg ha nagy teherhordás mellett döntünk, érdemes a polcokat rögzíteni.

A POLCOK BÁRMILYEN KONFIGURÁCIÓJA - Ön dönti el, hogy mekkora helyre van szüksége a polcok között - a lyukak 3 cm-enként vannak, ez lehetővé teszi a különböző magasságok elrendezését.

CSÚSZÁSGÁTLÓ - a fém lábak csúszásgátló párnákkal rendelkeznek, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól, valamint garantálják a stabilitást és a használat biztonságát.

MŰSZAKI ADATOK - szekrény méretei (magasság / szélesség / mélység): 180/90/ 40cm; polc méretei (szélesség / hossz): 89,3 / 39,3 cm; max. polconkénti terhelés: 175 kg (összesen 875 kg a teljes állványra); polcok száma: 5; anyagok: 0,8mm horganyzott acél, 4mm MDF lap; összeszerelés: csavarmentes (benyomott keresztrudak); súlya: ~ 15,5 kg.

A könyvespolc ideális olyan helyiségekbe, mint alagsor, garázs, raktár, üzlet. A rack összecsukása egyszerű (csavar nélküli rögzítés). Minden polcon keresztrúddal van megerősítve, aminek köszönhetően stabil és a súly egyenletesen oszlik el.

Az állvány be van nyomva, nem igényel további összeszerelő szerszámokat (gumi kalapácsot és csavarhúzót használhat a keret összeszerelésének megkönnyítésére). A rögzítő lyukak a lábak teljes hosszában találhatók, ami lehetővé teszi a polcok magasságának bármilyen konfigurációját. Az állvány lábai két részre vannak osztva, így munkapadként is felhajtható.

Az állványok kombinálhatók egymással és a falakhoz rögzíthetők (különösen nagy terhelés esetén a polcokat rögzíteni kell). Az állvány horganyzott acélból és MDF lapokból készül. A lábak műanyag kupakkal vannak rögzítve.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tároló szekrények
Jótállás: 3 év
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni
tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu