ISO Trade Fából készült vasúti játék pálya - 37 elem

4 értékelés
Márka: ISO Trade

INGYENES KISZÁLLÍTÁS utánvéttel AKÁR 1 NAPON BELÜL!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

Elérhetőség Raktáron
Kód: 102
14 990 Ft –6 % 13 990 Ft
ISO Trade Fából készült vasúti játék pálya - 37 elem
4 értékelés
Márka: ISO Trade
ISO Trade Fából készült vasúti játék pálya - 37 elem
Akció Újdonság
Ingyenes szállítás 14 990 Ft –6 %
30 napos visszaküldési jog
30 napos visszaküldési jog
30 napon belül visszaküldheti termékét, amennyiben nem használta
36 hónap jótállás
36 hónap jótállás
minden termékhez 36 hónap jótállás
Személyes átvételi pont
Személyes átvételi pont
2030 Érd, Kutyavári u. 41 (egyeztetett időpontban) 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban +36706264802)
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
országosan bárhova
Vásárlói vélemények
4,8 4 értékelés

 

37 ELEM – a készlet 37 precízen elkészített és szépen kidolgozott elemből áll, melyeket saját elképzelések szerint rendezhet el. A készlet tartalmaz egy személyvonat pályát, egy rendőrautót, egy fa- és táblakészletet, egy rendőrt, táblákat és még sok mást. A vonat és a vonat elemei mágnesekkel vannak összekötve - nincsenek felesleges kampók, amelyek letörhetnének, és állandó problémát okoznának a gyermeknek a készlet leválasztásakor. A mágnesek erősek – még akkor sem engednek el, ha a teljes készlet fel van emelve.

FOKOZZA A KÉPZELETET– a játék serkenti a gyerekek kreativitását és képzelőerejét. A saját pályák tervezésének és megépítésének lehetősége, majd a körülöttük lévő táj megtervezése és létrehozása mindenki számára nagyszerű szórakozás. Az általuk készített pályák tesztelése minden gyermek számára nagy móka lesz.

FEJLESZTÉS - a pálya nem csak remek szórakozás, de fejleszti a térérzéket is, megmozgatja a kis kezeket és serkenti a tapintást. Ez egy nagyszerű módja a kéz-szem koordináció gyakorlásának, ami nagyon fontos a jövőben.

BIZTONSÁGOS – a sor biztonságos a legkisebbek számára. Minden faelem tökéletesen polírozott és környezetbarát festékkel van festve. Nincsenek kiálló, éles elemek, amelyek árthatnak a gyermeknek.

MŰSZAKI ADATOK – anyaga: fa; vonat tápegység: 1x AA (nem tartozék); elemek száma a készletben: 37; vágányhossz: 3,2 m; méretei kibontva: 85 x 42 x 14,5 cm; súly: 1,261 kg; súlya csomagolással: 1,38 kg.

CSOMAG TARTALMA

20 pályaelem
híd
5 fa
2 karakter
1 rendőrségi épület (mindegyik 3 részből áll)
személyvonat – 3 elem
rendőrautó
hajó cövek
2 akadály
rendőr

A fából készült vonat remek ötlet gyermeke fantáziájának és kreativitásának gyakorlására. Alkalmas otthoni és kültéri játékra. A készlet 37 darab, precízen elkészített és szépen kidolgozott elemből áll, melyeket saját elképzelések szerint rendezhetünk el. A készlet tartalmaz egy vágányt, egy vonatot kocsikkal, egy rendőrt és fákat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok
Jótállás: 3 év
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni
tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner