ISO Trade Játék fa szerszámok gyerekeknek

4 értékelés
Márka: ISO Trade

INGYENES, UTÁNVÉTES SZÁLLÍTÁSSAL AKÁR 2 NAPON BELÜL!

Elérhetőség Raktáron
Kód: 168
14 990 Ft –20 % 11 990 Ft
ISO Trade Játék fa szerszámok gyerekeknek
4 értékelés
Márka: ISO Trade
ISO Trade Játék fa szerszámok gyerekeknek
Akció Újdonság Kiárusítás
Ingyenes szállítás 14 990 Ft –20 %
30 napos visszaküldési jog
30 napos visszaküldési jog
30 napon belül visszaküldheti termékét, amennyiben nem használta
36 hónap jótállás
36 hónap jótállás
minden termékhez 36 hónap jótállás
Személyes átvételi pont
Személyes átvételi pont
2030 Érd, Kutyavári u. 41 (egyeztetett időpontban) 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban +36706264802)
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
országosan bárhova
Vásárlói vélemények
5,0 4 értékelés

 

SZERSZÁMOS bőrönd

A készlet tartalmaz egy dobozt és tartozékokat, mint például: csavarok, anyák, fűrész, kalapácsok, lyukakkal ellátott táblák, csavarhúzók, fogók, vonalzó és sarokrúd. A doboznak kényelmes fogantyúja is van, vastag zsinórból. A dobozban számos rekesz és hely található, ahol az összes szerszámot elhelyezheti. A játék fából készült, és olyan festékkel van festve, amely biztonságos a gyermek egészségére.

 

FÁBÓL KÉSZÜLT - a fajátékok időtlen ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelték. Ez az alapanyag natúr színben és festve is jól mutat.

 

BIZTONSÁGOS - mivel a doboz és a tartozékok fából készültek, biztonságosak minden gyermek számára. A természetes alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, nem érintkezik a műanyagokkal. A készlet CE és EN 71 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

FEJLESZTI A KÉZI KÉPESSÉGEKET – a készlet tökéletes oktatási célokra szórakozás közben. Kreativitásra, logikus gondolkodásra tanítja a gyerekeket, valamint segíti a kézi készségek és a finommotorika fejlesztését A készletben található elemekből a kisgyermek egyszerű konstrukciókat készíthet.

LEÍRÁS

életkor: 3+; tanúsítványok: CE, EN 71; anyaga: fa; méretek (hossz / szélesség / magasság): 8/20 / 30 cm; készlet súlya: 1,2 kg.

Egy kis barkácsolásrajongónak szánt készlet hagyományos szerszámokból és tartozékokból áll, zárt dobozban, melynek kényelmes, vastag madzagból készült fogantyúja van. A fából készült tok belsejében számos rekesz található, amelyekbe a kisgyermek elhelyezheti a kiegészítőket. Speciális záróelemekkel volt felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy hordozza a játékot anélkül, hogy félne attól, hogy elveszíti vagy leejti a kiegészítőket.

A doboz belsejében a megfelelő szerszámok mellett olyan kiegészítők is találhatók, mint a lyukakkal ellátott falapok, anyák és csavarok. Egy kis barkácsoló egyszerű konstrukciókat készíthet belőlük, amelyeknek köszönhetően fejlesztheti kézi és motoros készségeit, és cselekvésre serkentheti a képzeletét. Tartalma: kalapácsok, csavarhúzók, csavarok, anyák és faelemek az összeillesztéshez. Gyönyörű, élénk színekben hagyva, szemet gyönyörködtető és játékra ösztönzi a kisgyermeket. Ideális ajándék kreatív fiúk és lányok számára.

Egészében természetes fából készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve, ami már kiskorától serkenti a gyermek fantáziáját és segít megismerni a különféle tárgyak tulajdonságait. Az élek finoman lekerekítettek a gyermek biztonsága érdekében. A szerszámoknak nincsenek éles szélei. A készlet könnyen tisztán tartható, ha a dobozt és a tartozékokat nedves ruhával töröljük át.

CSOMAG TARTALMA:

csavarok x6
x6 anya
fűrész
fiókok x2
kalapács x2
lyukakkal ellátott táblák x9
Phillips csavarhúzó
lapos csavarhúzó
csipesz
vonal
négyzet
bőrönd

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok
Jótállás: 3 év
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni
tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner