Kruzzel Összecsukható szerelő műhely fiúknak

5 értékelés
Márka: Kruzzel

INGYENES UTÁNVÉTES SZÁLLÍTÁSSAL AKÁR 2 NAPON BELÜL!

Elérhetőség Raktáron
Kód: 192
17 990 Ft –33 % 11 940 Ft
Kruzzel Összecsukható szerelő műhely fiúknak
5 értékelés
Márka: Kruzzel
Kruzzel Összecsukható szerelő műhely fiúknak
Akció Kiárusítás
Ingyenes szállítás 17 990 Ft –33 %
30 napos visszaküldési jog
30 napos visszaküldési jog
30 napon belül visszaküldheti termékét, amennyiben nem használta
36 hónap jótállás
36 hónap jótállás
minden termékhez 36 hónap jótállás
Személyes átvételi pont
Személyes átvételi pont
2030 Érd, Kutyavári u. 41 (egyeztetett időpontban) 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban +36706264802)
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
országosan bárhova
Vásárlói vélemények
5,0 5 értékelés

 

2 az 1-ben – az egész készlet praktikus, könnyen hordozható tokban elfér. Nem probléma, minden elemhez illeszkedik, és lehetővé teszi a gyermek számára, hogy elvigye óvodába, nagyszülőkhöz vagy barátokhoz. A bőrönd kibontása után egy nagy munkalappal rendelkező műhely lesz, csak a bőrönd egyik részét kell 180 fokkal elfordítani! Ezután a készletben található lábakkal és csavarokkal csavarja be őket egy műhely létrehozásához. Egy nagyobb gyerek minden bizonnyal egyedül is meg tudja csinálni! Egy nagy munkalap beszerzésekor a gyerek satut is helyezhet rá, a bal oldalon erre van egy kijelölt hely. A gyerkőc összeszoríthatja rajta a deszkákat.

VALÓDI MEGVALÓSÍTÁS - a készlet számos eszközt tartalmaz, amelyek tökéletesen tükrözik a valódi megfelelőket. A készlet tartalmaz többek között fúró-csavarozót, fék nyereget, csavarkulcsokat, racsnit hosszabbítóval, kézifűrészt, kalapácsot, mozgatható satut, csavarhúzókat, csavarokat és alátéteket stb. Egy kis barkácsoló igazi profinak érzi magát.

FELÉBRESZTI A KÉPZELTET – a gyerekből ezermester, ezermester vagy szerelő válhat, utánozhatja a felnőttek tevékenységét, és apának érezheti magát, aki otthon végez kisebb javításokat (saját kalapácsával "segíthet" apának a valódi javításokban).

FEJLŐDIK – ez egy nagyszerű módja a koncentráció, a türelem és a memória gyakorlásának. Szórakozás a workshoppal Sőt, megtanítja a gyereket a technikai, logikus gondolkodásra, ami tökéletessé teszi, serkenti az agy megfelelő fejlődését. A precíz kalapálás, a csavarok behajtása és eltávolítása olyan tevékenységek, amelyek fejlesztik a kézi készségeket – hasznos lesz például a későbbi írástanulás során.

LEÍRÁS

életkor: 3+; doboz méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 40/35 / 8cm; a fúró teljesítménye: 2x AA (nem tartozék); elemek száma a készletben: 67; méretek kibontva: 70/35 / 40cm; a készlet súlya: 1,6 kg.

CSOMAG TARTALMA

bőrönd
zsinornélküli fúrógép
féknyereg
kulcs
racsnis + hosszabbító
kézilabda
kalapács
helyettes
2 léc
laposfejű csavarhúzó
kereszt csavarhúzó
6 fogantyú
rögzítőelemek - 8
5 hosszú csavar
17 rövid csavar
16 alátét
hidraulikus kulcs
csavarkulcs beállítással

Az eszközökkel való játék egyrészt lehetőséget kínál a gyermek számára az érdekes időtöltésre és a kézi készségek fejlesztésére, másrészt fejleszti a képzeletét, amely lehetővé teszi számára, hogy jobban megbirkózzanak a napi feladatai által támasztott kihívásokkal. A játék nagyon pozitív hatással van a gyermek kézi készségeinek fejlődésére, és tökéletesen megmozgatja a kis kezeket.

A műhelynek köszönhetően a gyermek megismeri az eszközöket és azok működési elveit. Tökéletes ajándékötlet nem csak egy fiatal barkácsolónak, hanem azoknak a gyerekeknek is, akiknek még nem volt alkalmuk felfedezni, hogy mennyi örömet és elégedettséget nyújtanak a csavarok, anyák, valamint a javításhoz használt csavarkulcsok és egyéb felszerelések. és felújítások.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok
Jótállás: 3 év
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni
tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner