Kruzzel Prémium óriás gyerekkonyha fából, kellékekkel, LED világítással - 98 cm

8 értékelés
Márka: Kruzzel

Kiszállítás utánvéttel akár 1 napon belül!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető Érden vagy Budapesten akár munkaszüneti napokon is.

Elérhetőség Raktáron
Kód: 501
89 990 Ft –47 % 46 990 Ft
Kruzzel Prémium óriás gyerekkonyha fából, kellékekkel, LED világítással - 98 cm
8 értékelés
Márka: Kruzzel
Kruzzel Prémium óriás gyerekkonyha fából, kellékekkel, LED világítással - 98 cm
Akció Kiárusítás
Ingyenes szállítás 89 990 Ft –47 %
30 napos visszaküldési jog
30 napos visszaküldési jog
30 napon belül visszaküldheti termékét, amennyiben nem használta
36 hónap jótállás
36 hónap jótállás
minden termékhez 36 hónap jótállás
Személyes átvételi pont
Személyes átvételi pont
2030 Érd, Kutyavári u. 41 (egyeztetett időpontban) 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban +36706264802)
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
Másnapi INGYENES, UTÁNVÉTES kiszállítás
országosan bárhova
Vásárlói vélemények
4,6 8 értékelés

XXL FA KONYHA + HANGOK + FÉNY + KIEGÉSZÍTŐK

 

HANG ÉS HÁTTÉRVILÁGÍTÁS – a nagy konyhában LED lámpa található, amely a szekrény alá, a szekrénybe vagy a sütőbe helyezhető – a választás az Öné! A világítás olyan érzést kelt a gyermekben, mintha egy igazi konyhában lenne, és a hatás még nagyobb lesz, ha a szobában sötét van, a lámpa pedig lehetővé teszi, hogy vacsorát készítsen a babáknak, mackónak vagy szüleinek. Ezenkívül a tűzhely égői világítanak, és főzési hangokat adnak ki, és ha átkapcsolja a gombokat, akkor kattannak! Gyermeke el lesz ragadtatva – a konyha sok órányi szórakozást tesz lehetővé.

A SÉFEK KIEGÉSZÍTŐI INGYENESEK! - a készletben található kötény, szakács sapka, 3 kanál, fazék, serpenyő és fedél. A séf öltözéke puha anyagból készült, ami jelentősen növeli a használat kényelmét. Szép szabású, esztétikus szegélyek és fehér szín teszi vonzóvá a ruhát. A tűzhely mosogatója kivehető, játék után a gyermek/szülő feltöltheti vízzel és elmosogathatja.

FA - a konyha kiváló minőségű fából készült, ami jelentősen befolyásolja a használat hosszát és a gyermekek biztonságát, egészségét. Ez egy időtlen ajánlat, amely minden gyermeknek örömet okoz. Klasszikus megjelenésének köszönhetően mindig is nagy népszerűségnek örvendett. A kivételesen gondos kidolgozás, az esztétikus kivitel és a legapróbb részletekre való odafigyelés értéket ad és kellemes a szemnek. A konyha sikeresen betölthet dekoratív funkciót és díszítheti a gyerekszobát.

HATÁS A GYERMEK FEJLŐDÉSÉRE - a szerepjáték nem csak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a képzeletet és serkenti a kreatív gondolkodást, megtanítja a csoportos együttműködést, fejleszti a szociális és beilleszkedési készségeket. Fejleszti a manuális és színészi készségeket, valamint inspirációt jelenthet, és hozzájárulhat egy leendő szakács sikeréhez.

LEÍRÁS:
3+;
anyaga: fa;
méretek (magasság/szélesség/hossz): 98x92,5x30cm;
konyha súly: 18,5 kg;
súlya csomagolással: 19,5 kg.

Csomag tartalma:

konyha
telefon kézibeszélővel
lámpa
szakács sapka
kötény
3 kanál
fazék, serpenyő, fedő

A gyerekek természetesen kíváncsiak a világra, és szeretnek másokat utánozni. Megfigyeléssel és játékkal tanulnak. A fából készült konyha fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek vonzó módon töltsék idejüket. Az ételek elkészítésekor felnőttnek érezhetik magukat. A termék oktatási funkciót tölt be, és remek ötlet az unalom elkerülésére, különösen rossz idő esetén.

A többfunkciós, nagy konyha sok órányi szórakozást garantál. A kiterjedt bútor munkalappal, polcokkal, szekrényekkel, égőkkel, mosogatóval csappal, mikrohullámú sütővel, sütővel és nagy hűtőszekrénnyel rendkívül érdekes és nagyszerű szórakozást tesz lehetővé. A mozgatható elemek, például a nyitható ajtók, a kivehető mosogató és a kattanó gombok további változatot jelentenek. A hűtőszekrény vízadagoló utánzattal rendelkezik. A készlet fel van szerelve a szükséges fából készült konyhai kiegészítőkkel, edényekkel és telefonnal, kézibeszélővel. A termék rendkívül vonzó megjelenésű. A gondos megmunkálás és a legapróbb részletekre is odafigyelő esztétikus kidolgozás értéket ad, és kellemes a szemnek. Az elegáns fehér szín és a dekoratív lábak gyönyörű díszévé teszik a konyhát a gyerekszoba számára.

A termék tartós fából készült. A felhasznált anyag pozitív hatással van a tartósságra és a használat időtartamára, valamint a gyermekek biztonságára és egészségére.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekkonyhák / Babakonyhák
Jótállás: 3 év
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni
tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner