Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

 

1. Az alábbi szállítási és átvételi módok közül választhat:

 

1.1 Futárszolgálat
A kiszállítás Magyarország területére korlátozódik. Amennyiben külföldre szeretné szállítani a megvásárolt termék(ek)et, úgy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. (info@titaniumdrop.hu)

1.2 GLS Automata Pont 

1.3 Személyes átvétel


1.1 Futárszolgálat

Ha megrendelt csomagot az Ön által megadott címen szeretné átvenni, akkor a pénztár oldalon válassza a "Házhozszállítás" szállítási módot.
Ha a házhoz szállítást választja, akkor a csomag a futárszolgálat kollégái, a rendelést követő 1-2 munkanapon belül kiszállítják a megadott címre.
A futárszolgálat kétszer kísérli meg a kiszállítást. Ha az 1. kézbesítés sikertelen volt, a futár értesítőt hagy hátra. Ha a címiraton látható a címzett telefonszáma, a futár egyeztet az újabb kézbesítés helyéről és idejéről a címzettel. A következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a 2. kézbesítés is sikertelennek bizonyul a küldemény letétbe kerül.

-Kiszállítás ára díjtalan

1.2 GLS Automata pont átvétel (normál méretű /nem túlméretes/ termék esetén lehetséges)
A rendelt csomagot több száz magyarországi GLS Automata pont egyikén veheti át 2 munkanapon belül. A pénztár oldalon a számlázási információk megadása után a GLS automata moduljában kell kiválasztani a lehetőségek közül a legjobban megfelelő átvevőhelyet.

- GLS Automata átvétel ára díjtalan

1.3 Személyes átvétel
Lehetősége van megrendelésedet akár azonnal, egyéb költségek nélkül átvenni budapesti vagy érdi raktárunkban. Rendelje meg a terméket a weboldalon, és a megadott telefonszámon hívjon fel minket az egyeztetés kapcsán.
Személyes átvételre nyitva tartási időben van lehetőség a megrendeléstől számított 2 héten belül, az alábbi címen és időpontokban:


Címek:


1225 Budapest, Bányalég u. 47-59

2030 Érd, Kutyavári u. 41.

 

+36-70-626-48-02


Nyitva tartás:
H-CS: 8:00 - 17:00 (egyeztetett időpontban akár este 21:00.-ig)
P:       7:00-13:00 (egyeztetett időpontban akár este 21:00.-ig)
Sz-V:  (telefonon egyeztetett időpontban)

                                                                                                Fizetési módok

Készpénzes fizetés (utánvétel)

Ha futárszolgálatos szállítást választ, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek is fizetheti készpénzben vagy bankkártyával. 
A számlát a csomagban vagy okmánykisérőben ráragasztva találja meg. 
A futárszolgálat ajándékkártyát, Erzsébet utalványt, és egyéb készpénz helyettesítő eszközt nem fogad el.
 
Készpénzes vagy utalásos fizetés (személyes átvétellel)
 
Ha személyes átvételt választ a kiválasztott helyszínen fizethet készpénzzel vagy utalásos formában is.
 

Online bankkártyás fizetés (Shoptet)

A titaniumdrop.hu webáruházban leadott rendeléseket bankkártyával is kifizetheti a Shoptet Online Fizetési Rendszert segítségével.

A Shoptet Pay az Európa Unió egyik piacvezető bankkártyás fizetési rendszere ennek a biztonsáságát az Adyen platform szolgáltatja.

A Shoptet Pay Általános Szerződési Feltételeket az alábbi linket olvashatja: https://www.shoptetpay.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-shoptet-pay/

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?

1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Shoptet fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.
BIZTONSÁG Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a Shoptet biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártya adatokat szükséges megadni. A Shoptet fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

MIRE FIGYELJEN FIZETÉSKOR?

Bankkártyával történő fizetésről

- A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
- Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.
- A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
- A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

Biztonsági jó tanácsok

- Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.
- Kérjük, készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
- A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a web oldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásároljon, kerülje a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
- Kéjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis NyugatEurópában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak adatot kicsalni.
- Amennyiben adatai frissítését kérik Öntől – akár olyan kereskedők is, ahol korábban már vásárolt – legyen elővigyázatos, hiszen akár a kereskedő nevében is eljárhatnak illetéktelenek. Ilyen esetekben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel az addig megszokott módon, hogy ellenőrizze a feladót.
- További gyanúra adhat az is okot, ha túl kedvező ajánlattal, nyereményjátékkal vagy soha meg nem rendelt termék lemondásával kapcsolatban kap levelet.
- A kártyatársaságok sem e-mailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat! Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan e-mailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg kérjük, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.

Vásárlás az interneten

- A webes vásárlás egyik előnye, hogy könnyedén összehasonlíthatja a hasonló termékek árait, így egyszerűen és gyorsan választhatja ki az Önnek legkedvezőbb ajánlatot.
- Megrendelés előtt – különösen az első megrendelés alkalmával – kérjük, ellenőrizze a webáruházzal kapcsolatos információkat (mióta működik, mennyire tartják megbízhatónak a céget, a jogszabályok alapján előírt kötelező előírt általános elérhetőségek szerepelnek-e a honlapon, pl. cím, telefonszám). · Az internetes cégek annak érdekében, hogy védjék vásárlóikat számos biztonsági funkciót építenek be webáruházaikba. A honlapon szereplő nagy kártyacégek biztonsági logói (pl. MasterCard SecureCode) vagy egyéb titkosítások pl. SSL-kódok mindegyike arra utal, hogy az internetes kereskedő megtette a szükséges lépéseket a biztonságos netes vásárlás érdekében.
- A kommunikáció titkosítását mutatja az URL címben a „https” és az oldal jobb alsó sarkában szereplő lakat ikon is vagy a bal alsó sarokban található kulcs ikon, melyekre kattintva megjelennek a biztonsági tanúsítványok.
Minden vásárlás alkalmával mentse el vagy nyomtassa ki megrendelését, annak fizetési visszaigazolását, a fizetéskor megadott adatokat, a megrendelt áru termékismertetőjét.
- A webáruház szerződési feltételeit ajánlott elolvasni megrendeléskor, hiszen amennyiben minőségi problémák merülnének fel a megrendelt termék vagy szolgáltatás esetén hasznos, ha tudja, mennyi időn belül nyújthat be reklamációt, milyen feltételek mellett vonhatja vissza megrendelését, illetve mikor és hogyan kaphatja vissza a pénzét.

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni
tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu